Dziekujemy rowniez za spota
Skaczące kontrolki brak kontroli nad autem
Zwiń
X
-
Skaczące kontrolki brak kontroli nad autem
Piszę tutaj jeszcze raz bo poprzednio napisałem w złym dziale. Jeżdżę Octavia 1 od 7 miesięcy i sprawowała się bez zarzutu aż do dziś. Dzisiaj wróciłem z nad morza 300 km i wszystko było jak zawsze idealnie. Po wypakowaniu rzeczy chciałem pojechać na parking i nie mogę. Dzieję się to co widzicie na filmiku.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
Sprawdziłem klemy i wyczyściłem akumulator jest pełny i ma moc.
Nie działa alarm jak go uzbroję to nie chcę otworzyć centralnego i mogę otworzyć tylko z kluczyka.
Rozrusznik w ogóle nie kręci.
Włączenie świateł powoduję wyłączenie kontrolek
z resztą piszę to co widać na filmiku.
Proszę o każdą poradę co może być przyczyną. Zacząłem się zastanawiać nad rozrusznikiem, ale nie wiem czy to dobry trop. Z góry za wszystkie odpowiedzi dziękuję
-
-
Byłem na giełdzie kupiłem i wymieniłem kostkę stacyjki, ale niestety dalej jest to samo ;( Zauważyłem, że dopóki nie przekręcę kluczyka w celu rozruchu to elektryka działa. Czy możliwe, żeby rozrusznik robił zwarcie, żeby tak wszystko padało czy może to sprawa akumulatora? Z tym, że jak widać na filmiku on nawet nie próbuje kręcić tylko od razu się jak by resetuje z powodu braku prądu…
A te masy gdzie sprawdzić? Na minusie na akumulatorze miałem bardzo dużo białego proszku. Odkręciłem podstawę akumulatora i wyczyściłem masy pod nimi tam były 3 punkty. Gdzie jeszcze mógłbym sprawdzić?
Z góry dzięki za wszystkie podpowiedzi
Komentarz
-
Komentarz